Waskommen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 165

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 165

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verschillende modellen waskommen kopen

Waskommen online kopen bij SanitairZone.be begint bij het bepalen van uw persoonlijke voorkeuren. Hoe groot moet de waskom zijn? Wilt u een hoge waskom, of een relatief laag model? Geeft u de voorkeur aan een opvallende kleur, of wilt u juist een iets subtielere variant? Enzovoorts. 

Waskommen komen in vele vormen voor, zoals rond, ovaal, vierkant en rechthoekig. De meest voorkomende vorm met waskommen is de bekende ronde vorm. Maar de waskommen zijn ook verkrijgbaar in ovaal, rechthoekig of vierkant. De vorm van de waskom bepaalt sterk het uiterlijk van de badkamer. Denk goed na over de sfeer die u wilt creëren.

 Naast het verschil in model, bieden we u waskommen aan waar de kraan op bevestigd kan worden en modellen waarbij de kraan aan de muur gehangen moet worden. De waskommen van SanitairZone.be passen goed bij een luxueuze badkamer.

 

Waskommen bestellen bij SanitairZone.be

Niet alleen biedt SanitairZone.be u vijf jaar garantie op onze waskommen aan. Ook betaalt u bij SanitairZone.be nooit meer dan hoogstnoodzakelijk is! Dit komt door onze laagste prijsgarantie. Daarbij brengen we geen verzendkosten in rekening voor het afleveren van uw nieuwe waskom. Wanneer een waskom voorradig is, proberen we deze binnen 24 uur naar u te verzenden. Mocht een waskom niet meer op voorraad zijn, dan leveren we deze alsnog zo snel mogelijk bij u af.