Wastafels

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 2143

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 2143

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verschillende soorten wastafels kopen

In ons assortiment maken we onderscheid tussen verschillende soorten wastafels. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een standaardmodel wastafel, maar ook voor een fontein, een waskom of een wandwastafel. Met een wand- of hoekwastafel kunt u veel ruimte besparen! Daarbij heeft een wand- of hoekwastafel een hele strakke en moderne uitstraling. Mocht u de ruimte hebben, dan is ook een waskom ideaal voor in een modern ingerichte badkamer.

Tip: combineer een losse wastafel met een kinderwastafel! Zo heeft uw kind een eigen plek om zijn of haar tanden te poetsen, zijn of haar handen te wassen, enzovoorts. De kinderwastafel is kleiner dan een normaal model.

 

Wastafels bestellen in verschillende modellen

Niet alleen worden de wastafels in verschillende soorten aangeboden. Ook is het mogelijk om de wastafels in verschillende modellen te bestellen. Kiest u bijvoorbeeld voor een strakke, witte wastafel? Of bestelt u een goudkleurige wastafel? Het is van het huidige interieur in uw badkamer afhankelijk, welk model wastafel kopen de slimste keuze voor u is. Een goudkleurige wastafel past bijvoorbeeld goed bij een klassieker interieur, terwijl witte wastafels vaak in modernere badkamers gebruikt worden. Zoals eerder beschreven werd, kunt u een wastafel online bestellen en hier zelf een wastafelkraan bij kiezen. Zo kunt u zelf een combinatie creëren, die past bij uw persoonlijke voorkeuren!

 

 

Service bij een wastafel bestellen

Een wastafel bestellen bij SanitairZone.be is heel eenvoudig. De wastafels die u in ons assortiment vindt zijn met de grootste zorg geselecteerd. Een hoge kwaliteit van onze producten staat hierbij voorop. Wanneer u een wastafel besteld heeft, proberen we deze binnen 24 uur bij u af te leveren. Mocht een wastafel onverhoopt niet op voorraad zijn, dan zorgen we dat deze alsnog zo snel mogelijk bij u bezorgd wordt. Wastafels worden altijd gratis verzonden, waarmee de wastafels van SanitairZone.be nog voordeliger worden. 

 

Meer weten over een wastafel online kopen?

Bent u benieuwd welke mogelijkheden u heeft als u een goedkope wastafel wilt combineren met een van onze stijlvolle wastafelkranen? Of wilt u bijvoorbeeld meer weten over specifieke modellen wastafels van SanitairZone.be? Neem in dat geheel vrijblijvend contact met ons op, om u van advies te laten voorzien. Onze medewerkers staan voor u klaar om u hier meer over te vertellen! Ook denken we graag met u mee over een geschikt model wastafel voor in uw huidige interieur.