Urinoirs

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 94

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 94

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verschillende modellen urinoirs kopen

SanitairZone.be biedt u verschillende modellen urinoirs aan. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een urinoir met of zonder sensor. Ook de vorm van de urinoirs verschilt sterk per model. U kunt voor een modern en strak model urinoir kiezen, maar bijvoorbeeld ook voor een klassiekere variant. Een derde factor om rekening mee te houden bij het kopen van een urinoir is de kleur van het model. Hierbij kunt u onder meer kiezen tussen een rood-, mandarijn-, of kasjmierkleurige urinoir kiezen. Welk model urinoir past het beste in uw toiletruimte?

 

Waarom een urinoir kopen? 

Een urinoir, ook wel plasbak genoemd, biedt heel wat voordelen en is zeer geschikt als herentoilet. Een urinoir neemt relatief weinig ruimte in beslag en hoeft niet noodzakelijk in een afgesloten ruimte gehangen te worden.Daarnaast is een urinoir waterbesparend, een urinoir is zuiniger met water dan een gewoon toilet

 

Urinoirs bestellen bij SanitairZone.be

Zoals reeds beschreven, betekent een urinoir bestellen bij SanitairZone.be dat u profiteert van een aantrekkelijke service. Naast onze vijfjarige garantie bieden we u bijvoorbeeld altijd een gratis verzending van uw product. Over het algemeen wordt uw product binnen 24 uur geleverd. Mocht een product niet voorradig zijn, dan doen we er alles aan om deze alsnog zo snel mogelijk bij u af te leveren. Niet onbelangrijk, SanitairZone.be biedt u een laagste prijsgarantie. Zo garanderen we u dat u nooit teveel betaalt voor uw urinoirs!