Complete Toiletsets

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Complete toiletsets kopen: welke soorten?

Complete toiletsets kopen begint bij het bepalen van uw persoonlijke voorkeuren. Wilt u bijvoorbeeld een staand toilet, of geeft u de voorkeur aan een hangtoilet? Bij een hangtoilet maakt men gebruik van een inbouwreservoir, die in de muur achter het toilet ingebouwd kan worden. In het geval van een staand toilet kiest men voor een opbouwreservoir. Datzelfde geldt voor een zogenaamd duoblok toilet. Bij een duoblok toilet is de spoelbak aan de toiletpot vastgemaakt.

Het grootste voordeel van het kopen van complete toiletset is dat u niet meer alle toiletonderdelen bij elkaar moet zoeken. De sets bestaan uit een inbouwreservoir, toiletzitting, wc-pot, en bedieningsplaat enz. 

 

Een complete toiletset online bestellen

Het bestellen van complete toiletsets is bij SanitairZone.be heel eenvoudig. Na het plaatsen van uw bestelling verzenden wij de toiletset gratis naar u. Over het algemeen lukt het ons om de toiletsets binnen 24 uur af te leveren. Mocht een toiletset niet voorradig zijn, dan bezorgen we deze zo snel mogelijk. Standaard bieden we u vijf jaar garantie op de complete toiletsets. Zo verzekeren we u van een hoge kwaliteit! Ook profiteert u van onze laagste prijsgarantie. Op deze manier betaalt u nooit teveel voor uw nieuwe toilet.