Wastafelkranen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 319

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 319

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verschillende soorten wastafelkranen

Een wastafelkraan bestellen begint bij het bepalen van uw persoonlijke smaak. Het is belangrijk dat de stijl van de wastafelkraan aansluit bij de stijl van de rest van uw badkamerinterieur. In het bijzonder bij de stijl van uw wastafel. Wij bieden u strakke, moderne wastafelkranen aan, maar ook wat speelsere, klassiekere modellen. De meeste kranen in ons assortiment hebben de kleur chroom, wat goed te combineren valt met verschillende kleuren wastafels. Zoals eerder beschreven zijn de kranen voorzien van een mengkraan. Dit betekent dat u met een hendel kunt bepalen of u warm, lauw of koud water wilt. De mengkraan zit ofwel aan de bovenzijde van de wastafelkraan, ofwel aan de zijkant.

Naast de standaard wastafelkraan bieden wij ook de verhoogde wastafelkraan, wastafelkraan met waterbesparing en de ingebouwde wastafelkraan aan. 

 

Wastafelkraan kopen bij SanitairZone.be

SanitairZone.be biedt u een uitgebreide service bij het kopen van een wastafelkraan. Zo worden de wastafelkranen standaard gratis naar u verzonden. Wanneer een bestelde wastafelkraan op voorraad is, proberen we deze daarbij binnen 24 uur bij u thuis af te leveren. Op deze manier kunt u de kraan direct gebruiken!

Heeft u vragen over onze kranen, of onze service? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag van passend advies.