Keukenkranen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 104

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 104

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verschillende soorten keukenkranen

Het is belangrijk dat de stijl van uw nieuwe keukenkraan aansluit bij de stijl van de rest van uw keuken. Een te groot contrast in stijlen zou uw keuken een rommelige uitstraling kunnen geven. Wij bieden zowel keukenkranen voor een moderne, strak ingerichte keuken aan, als voor een klassieker interieur. Voor een moderne keuken is een keukenkraan kopen met strakke, rechthoekige vormen bijvoorbeeld aan te raden. In een klassiekere of landelijkere keuken staat een model met wat rondere vormen juist zeer stijlvol.

 

Alle keukenkranen die wij u aanbieden zijn voorzien van een mengkraan. Dit betekent dat u de temperatuur van het water met een bedieningselement kunt bepalen.

 

Een ruime aanbod aan keukenkranen

Het assortiment keukenkranen van SanitairZone.be bestaat uit verschillende modellen. Er zijn standaard keukenkranen, zoals een klassieke chromen keukenkraan met een hendel, maar u heeft ook een trendy matzwarte kraan voor de keuken. Door het ruime aanbod is er voor elke keuken een bijpassende kraan te koop bij SanitairZone.be. 

 

Keukenkranen bestellen bij SanitairZone.be

Wanneer u voor een keukenkraan kopen bij SanitairZone.be kiest, verzekert u zichzelf van een goede service. Zo worden de keukenkranen standaard gratis bij u thuis afgeleverd. In de meeste gevallen gebeurt dit binnen 24 uur na het plaatsen van uw bestelling. Mocht uw bestelde keukenkraan niet op voorraad zijn, dan doen we er alles aan om deze alsnog zo snel mogelijk bij u af te leveren.