Douchekranen

Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-161 van 161

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-161 van 161

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Soorten douchekranen

SanitairZone.be heeft een ruim aanbod aan douchekranen. Er zijn verschillende soorten douchekranen, zoals een mengkraan of een thermostatische douchekraan. Een douchemengkraan maakt het mogelijk om met een bedieningselement de temperatuur van het water te bepalen. Dit type kraan past zowel bij een modern, als een klassieker interieur. De thermostatische douchekraan heeft twee draaiknoppen. De temperatuur wordt aangegeven op de rechterknop, door aan deze knop te draaien bepaalt u zelf de gewenste temperatuur. Met de andere knop bepaalt u de hoeveelheid water. Deze heeft ook een waterbesparende functie. De thermostaatkraan is een absolute aanrader.

 

Douchekranen kopen bij SanitairZone.be

Douchekranen kopen bij SanitairZone.be betekent dat u de keuze heeft uit uiteenlopende modellen. U kunt bijvoorbeeld een losse douchekraan bestellen, maar ook een douche-/badkraan. Bij de douche-/badkraan is de kraan voorzien van een speciale knop, waarmee u kunt switchen tussen beide kranen.

 

Service bij SanitairZone.be

Een douchekraan online bestellen bij SanitairZone.be geeft u niet alleen recht op vijf jaar garantie. Ook proberen we de douchekranen binnen 24 uur bij u thuis af te leveren. Voor het bezorgen van de douchekranen betaalt u bij ons geen verzendkosten. Een derde reden om douchekranen online te kopen bij SanitairZone.be zijn de bijzonder scherpe prijzen. Zo zijn kwalitatief goede douchekranen voor iedere consument toegankelijk!

 

Heeft u vragen over een douchekraan kopen bij SanitairZone.be? Of wilt u bijvoorbeeld meer weten over een specifiek model? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.