Douchekranen

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Verschillende modellen douchekranen

Douchekranen kopen bij SanitairZone.be betekent dat u de keuze heeft uit uiteenlopende modellen. U kunt bijvoorbeeld een losse douchekraan bestellen, maar ook een douche-/badkraan. Bij de douche-/badkraan is de kraan voorzien van een speciale knop, waarmee u kunt switchen tussen beide kranen. Iedere douchekraan is voorzien van een mengkraan. Een mengkraan maakt het mogelijk om met een bedieningselement de temperatuur van het water te bepalen. Dit type kraan past zowel bij een modern, als een klassieker interieur.

 

Douchekranen bestellen bij SanitairZone.be

Een douchekraan online bestellen bij SanitairZone.be geeft u niet alleen recht op vijf jaar garantie. Ook proberen we de douchekranen binnen 24 uur bij u thuis af te leveren. Voor het bezorgen van de douchekranen betaalt u bij ons geen verzendkosten. Een derde reden om douchekranen online te kopen bij SanitairZone.be zijn de bijzonder scherpe prijzen. Zo zijn kwalitatief goede douchekranen voor iedere consument toegankelijk!

 

Heeft u vragen over een douchekraan kopen bij SanitairZone.be? Of wilt u bijvoorbeeld meer weten over een specifiek model? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.