Douchestangen

Een goede service staat hoog bij ons in het vaandel. Om die reden bieden we u onder meer een laagste prijsgarantie op onze douchestangen aan. Waarom zou u immers meer betalen, dan hoogstnoodzakelijk is voor uw nieuwe douchestang? Op deze manier wordt een douchestang kopen bij SanitairZone.be des te voordeliger.  

Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-72 van 72

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-72 van 72

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Verschillende modellen douchestangen kopen

Douchestangen worden in verschillende soorten aangeboden binnen ons assortiment. Veel van deze douchestangen hebben een verstelbare handdouchehouder, zodat u deze op iedere gewenste hoogte in kunt stellen. De douchestangen hebben een bijzonder strakke uitstraling, door hun chroomkleur. Dit maakt dat de douchestangen zowel in een modern ingerichte, als in een klassiekere badkamer gebruikt kunnen worden. Het verschil tussen de douchestangen zit onder meer in de lengte hiervan. De lengte is vooral bepalend voor de speling die u heeft bij het instellen van de hoogte van uw handdouchehouder.

 

Douchestangen bestellen bij SanitairZone.be

Online douchestangen bestellen bij SanitairZone.be is heel eenvoudig! Na het plaatsen van uw bestelling proberen we uw nieuwe douchestang zo snel mogelijk te bezorgen. Wanneer een douchestang voorradig is, lukt ons dit normaliter binnen 24 uur. Voor het verzenden van uw bestelling betaalt u bij SanitairZone.be geen verzendkosten. Dit maakt onze douchestangen in combinatie met de laagste prijsgarantie erg voordelig. Ook krijgt u van ons standaard vijf jaar garantie op uw bestelling. Zo kunnen we u een hoge kwaliteit van onze douchestangen garanderen!