Douchecabines

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 114

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 114

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Douchecabines online kopen bij SanitairZone.be

Douchecabines online kopen begint bij het bepalen van uw persoonlijke voorkeuren. In ons assortiment bieden we u twee verschillende soorten douchecabines aan, namelijk: een douchecabine met schuifdeuren en douchecabines met openslaande deuren. Schuifdeuren zijn het meest voorkomend bij een douchecabine, deze zijn immers ruimtebesparend. Ook de openslaande deuren behoren echter tot de mogelijkheid.
Aan het uiteinde van de deuren zit een handige strip, om ervoor te zorgen dat de deuren naadloos op elkaar aansluiten. Zo wordt voorkomen dat er water uit de douchecabine lekt! Naast het verschil in het type deur van de douchecabines zit er een verschil in de hoogte hiervan. Zeker wanneer u wat minder goed ter been bent, is het verstandig om voor een zo laag mogelijke douchebak te kiezen. Op deze manier verkleint u de kans dat u uitglijdt als u in de douchecabine stapt.

Heeft u toch geen plaats voor een douchecabine, dan is een inloopdouche of een douchewand een uitstekend alternatief. U kunt dit dan combineren met een douchebak.

 

Verschillende vormen douchecabine

Bij de aankoop van een douchecabine heeft u veel keuzes, zoals de vorm, de grootte, het materiaal en het type deur. Bent u op zoek naar een kwartronde douchecabine met schuifdeuren? Een douchecabine met een hoekinstap?Bij SanitairZone.be vindt u alles wat u zoekt!

  • Kwartronde douchecabine

Heeft u een kleine badkamer? Dan is een kwartronde douchecabine met schuifdeur ideaal voor u! Een kwartronde douchecabine wordt in de hoek van de badkamer geplaatst. Zo maakt u slim gebruik van de ruimte. Bovendien heeft een schuifdeur heeft geen uitzwaairuimte in tegenstelling tot een draai of pendeldeur.

  • Douchecabine met hoekinstap

De hoekinstap douchecabines bieden een extra voordeel. Met een hoekinstap douchecabine kan één wand volledig worden weggedraaid. De vorm maakt het mogelijk om zijdelings in te stappen, waardoor het een zeer comfortabele douchecabine wordt.

  • Anti-kalk Coating Douchecabine

Anti-kalk coating douchecabines worden steeds populairder.

Het water van de douche kan immers kalkaanslag veroorzaken. De anti-kalklaag voorkomt dat vuil en kalk zich aan het glas hechten. Hierdoor is het glas veel gemakkelijker te reinigen en schoon te houden. Bovendien heeft de coating een lange levensduur.

 

Online een douchecabine bestellen

Een douchecabine bestellen bij SanitairZone.be is heel eenvoudig! Nadat u de gewenste douchecabine besteld heeft, zullen we deze zo snel mogelijk bij u afleveren. Over het algemeen lukt het ons om douchecabines binnen 24 uur te bezorgen, mits deze op voorraad zijn. Voor het laten bezorgen van de douchecabines van SanitairZone.be betaalt u geen verzendkosten. Nog voordeliger wordt een douchecabine door onze laagste prijsgarantie. Zo betaalt u nooit meer dan nodig is!