Hoekbaden

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hoekbaden zijn uiterst efficiënt

Niet iedereen heeft de luxe van een grote, ruime badkamer met ruimte voor een vrijstaand bad en inloopdouche. Veel badkamers zijn niet alleen beperkt in ruimte, maar kunnen ook onhandig worden vormgegeven, waardoor de indeling van de badkamer een probleem wordt. Voor kleine badkamers is ook een groot hoekbad mogelijk, omdat het in een hoekruimte kan worden ingepast en zo vlak tegen de muur kan worden geplaatst. In tegenstelling tot een bad met een rechte rand steekt de afgeronde hoek niet uit in de ruimte.

 

Soorten vormen en materialen

Een hoekbad wordt vaak gekocht vanwege ruimtegebrek. In ons uitgebreide assortiment vindt u een ruime keuze aan hoekbaden in diverse uitvoeringen en maten. Zo kunt u precies het hoekbad kiezen dat bij uw badkamerinrichting past.

TIP: Bepaal vooraf welke maat u nodig heeft en gebruik de filters om deze maat te vinden. 

Onze hoekbaden zijn gemaakt van acryl. Acryl voelt warmer aan en heeft een gladde, poriënvrije laagje. Acryl is ook gemakkelijk te onderhouden omdat vuil zich niet snel aan acryl hecht. Bovendien is acryl een duurzame kunststof en gaat zeer lang mee. 

 

Service van SanitairZone.be bij hoekbad kopen

Ben je er al achter dat je een hoekbad wilt? Wilt u meer weten over hoekbaden kopen bij SanitairZone.be? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, om een antwoord op deze vragen te krijgen.

U kunt eenvoudig hoekbaden online bestellen bij SanitairZone.be. Nadat u uw bestelling geplaatst heeft, proberen wij uw hoekbad binnen een dag bij u thuis af te leveren. Mochten onze producten niet op voorraad zijn, dan doen we er alles aan om deze alsnog zo snel mogelijk te bezorgen. Voor het afleveren van de hoekbaden betaalt u bij ons geen verzendkosten. Zo wordt hoekbaden online kopen bij SanitairZone.be des te aantrekkelijker!