Douchebad

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een douchebad kopen bij SanitairZone.be 

Bij het vernieuwen van uw badkamer kan het moeilijk zijn om te kiezen tussen een bad of een douche. Maar het goede nieuws is dat u niet hoeft te kiezen. Een douchebad is de perfecte oplossing. Het is een bad waarin u zich kunt ontspannen na een drukke werkdag, maar tegelijkertijd ook een douche. U kunt onder de douche gaan staan om u 's morgens op te frissen voordat u naar uw werk gaat.

 

Waarom zou u voor een douchebad kiezen? 

Heeft u een kleine badkamer? Geen probleem, dankzij een douchebad kunt u echt het beste uit uw kleine badkamer halen. U heeft de ruimte echt volledig gebruikt en kunt kiezen tussen douchen of in bad gaan liggen. Een ander voordeel is dat de badwand ervoor zorgt dat de badkamer niet nat wordt tijdens het douchen. Bovendien bieden douchebaden iets meer ruimte dan een ligbad, wat douchen aangenaam maakt. 

 

Verschillende vormen en maten 

Bij SanitairZone.be vindt u douchebaden in verschillende vormen en afmetingen. Op deze manier kan uw douchebad volledig worden afgestemd op de rest van uw badkamerinrichting. Naast het kopen van het juiste formaat douchebad is het ook belangrijk om te kijken naar een bijpassende badwand en douchekraan.  U dient echter rekening te houden met de hoogte van uw plafond, zodat de badwanden ook kunnen worden geïnstalleerd. 

Nog een kleine tip: Combineer uw douchebad met een regendouche en u voelt zich direct in een luxe wellness! 

 

Online een douchebad bestellen

Een douchebad bestellen bij SanitairZone.be is heel eenvoudig! Nadat u de gewenste douchebad besteld heeft, zullen we deze zo snel mogelijk bij u afleveren. Over het algemeen lukt het ons om douchebad binnen 24 uur te bezorgen, mits deze op voorraad zijn. Voor het laten bezorgen van een douchebad van SanitairZone.be betaalt u geen verzendkosten. Nog voordeliger wordt een douchebad door onze laagste prijsgarantie. Zoals al onze producten zijn ze verkrijgbaar tegen fantastische prijzen.