Accessoires

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 401

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 401

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verschillende badkameraccessoires kopen

In ons assortiment bieden we een breed scala aan accessoires voor uw badkamer aan. Zo kunt u bij ons terecht voor prullenbakken, een toiletbeugel, een bad-/douchezit, enzovoorts. Een bad-/douchezit is met name interessant voor senioren die wat minder goed ter been zijn en willen voorkomen dat zij vallen onder de douche. De bad-/douchezit is van een zeer hoge kwaliteit, waardoor deze een lange tijd mee zal gaan. Zonder bijvoorbeeld erosieplekken te bevatten na verloop van tijd. Ook een toiletbeugel kan erg fijn zijn voor ouderen. Met een toiletbeugel wordt het veel makkelijker om op te staan, als u op het toilet zit. Datzelfde geldt voor mensen met een lichamelijke beperking. Zowel de bad-/douchezit, als de toiletbeugel zijn heel eenvoudig in uw badkamer te monteren.

 

Het prullenbakje en de toiletrolhouder zijn een stijlvolle toevoeging aan uw badkamerinterieur. Door de toiletrolhouder aan de muur te hangen, hoeft u geen losse houder op de grond te plaatsen. Een te groot aantal accessoires op de grond kan uw badkamer rommelig maken. Daarbij kan een staande toiletrolhouder omvallen, wat erg vervelend is als u bijvoorbeeld al snel last heeft van uw rug.

 

Accessoires bestellen voor in de keuken

Niet alleen biedt SanitairZone.be u verschillende accessoires voor in de badkamer aan. Ook kunt u bij ons accessoires online kopen voor in uw keuken. Goedkope accessoires die wij voor uw keuken aanbieden zijn onder meer een prullenbak en een keukenrolhouder. Net als in de badkamer kan het ook in de keuken onhandig zijn als u verschillende losse accessoires heeft. Een staande keukenrolhouder kan uw aanrechtblad bijvoorbeeld al snel vol laten lijken, in het bijzonder in een wat kleinere keuken. Door een keukenrolhouder op te hangen, voorkomt u dit.

 

De afvalemmers van SanitairZone.be worden in verschillende formaten aangeboden. Voor de badkamer is een accessoire kopen met een inhoud van drie liter vaak meer dan voldoende. In de keuken heeft u aan een inhoud van drie liter zeer waarschijnlijk niet voldoende. In dit geval kunt u beter voor een afvalemmer met een inhoud van bijvoorbeeld twaalf liter kiezen! Zo hoeft u de afvalzak niet dagelijks te vernieuwen.